top of page

Spørsmål og svar

Om jeg blir medlem, hvor mange timer kan jeg delta på?

Som medlem kan du meditere så mye du vil online via internetkonferansetjenesten Zoom Cloud Meetings. Vi har åpent mandag til torsdag, samt lørdag og søndag kl. 9.00-21.00. Du bestiller timen enkelt ved å sende oss en SMS. Du kan bli med på våre guidede nettbaserte gruppetimer uten påmelding.

Hvordan foregår en gratis time?

Timen er et uformelt møte der du får treffe en av våre guider. På timen presenterer guiden nærmere hva meditasjonen går ut på og hva du kan oppnå. Du får selvfølgelig mulighet til å stille de spørsmålene du har. Du kan bestille din gratis time her.

Timen gis online via internetkonferansetjenesten Zoom Cloud Meetings. Når du bestiller din time, så sender vi deg en link til timen.

Hvordan fungerer en meditasjonstime i praksis? Kan jeg meditere online hjemmefra?

Meditasjonsmetoden er veiledet og veldig enkel.

Vi tilbyr guidede meditasjonstimer online. I begynnelsen er timene individuelle. Når du er trygg med metoden, kan du bli med på våre gruppetimer online. Du sitter godt og gjør meditasjonen i ditt sinn med enkle instruksjoner som du får. Meditasjonen er ikke fysisk krevende, og har heller ikke fokus på pusteteknikker eller mantraer. Guidene ved senteret følger deg gjennom meditasjonsreisen og vil gjøre sitt beste for at du skal få en positiv meditasjonsopplevelse.

Hvor ofte bør jeg meditere?

Så mye eller så lite som du ønsker. Vi oppfordrer medlemmene til å meditere så mye som mulig for å se fortere resultater. Men vår hensikt er at du skal være lykkelig, og det innebærer at du velger den hastigheten som gir deg balanse og harmoni i livet ditt.

Kreves det tidligere erfaring med meditasjon?

Nei. Metoden er laget for å være tilgjengelig for alle mennesker uavhengig av utdanning, alder, tidligere erfaringer med meditasjon m.m. Det finnes eksempler på barn som begynner å meditere allerede i seksårsalderen og de har ingen problemer med å følge metoden.  

Hva er røttene til denne meditasjonen?

I motsetning til andre meditasjonsmetoder som kommer fra spesifikke og ofte gamle tradisjoner, er denne meditasjonen forholdsvis ny. Den startet i Sør-Korea i 1996 etter at en vanlig mann ved navn Woo Myung nådde full opplysning. I 2020 var det ca. 5000 mennesker som har oppnådd menneskelig kompletthet og antallet vokser hvert år.

Grunnleggeren av meditasjonen gir instruksjoner for hvordan meditasjonen skal guides, men hvert senter drives på selvstendig basis. Det er igjennom enkeltmenneskers arbeid med å spre meditasjonen og dele sine erfaringer som denne meditasjonen – og det håp for menneskeligheten som den innebærer – kan vokse.

Hvor mange senter finns rundt om i verden?

Det finnes i 2021 ca. 350 senter i 44 land og nye sentre åpnes hele tiden.

Hvordan drives senteret?

Senteret drives som en ideell organisasjon. På internasjonal basis arrangeres meditasjonskonferanser og retreater med jevne mellomrom. Det største senteret ligger i Sør-Korea.

Er denne meditasjonen en religion?

Nei. Denne meditasjon er religionsuavhengig; den som mediterer kommer til å oppdage inni seg at alle religioner har samme utgangspunkt.  Denne meditasjonen handler derfor ikke om å ”tro” på noe, noen livsregler eller dogmer. Det handler om å oppdage Sannheten inne i seg selv og leve som Sannheten.

Hvilke medlemskap har vi og hvor mye koster de?

Vi tilbyr både kortsiktig og langsiktige medlemskap. Siden senteret drives fra Sverige er prisene oppgitt i svenske kroner (SEK).

12 måneders medlemskap koster kr 1000 (SEK) per måned. Ungdom (< 26 år) og pensjonister betaler kr 600 (SEK) per måned.

6 måneders medlemskap koster kr 1100 (SEK) per måned. Ungdom (<26 år) og pensjonister betaler kr 700 (SEK) per måned.

3 måneders medlemskap koster kr 1200 (SEK) per måned. Ungdom (<26 år) og pensjonister betaler kr 750 (SEK) per måned.

1 måneders medlemskap koster kr 1500 (SEK) per måned. Ungdom (< 26 år) og pensjonister betaler kr 900 (SEK) per måned.

Medlemskapet inkluderer ubegrensede meditasjonstimer, veiledning og støtte.

Du betaler enkelt med kort.

bottom of page